TAŞEVLER İLKOKULU
TAŞEVLER MAH. 8 TAŞEVLER SK. TAŞEVLER ILK OKULU BLOK NO 1 ERCİŞ / VAN

VİZYON

Ülkemiz insanlarının yüksek yaşam standartlarına ulaşmasını amaç edinmiş, bilgiyi hayatında kullanabilen, rekabetçi ve sosyal bir kişiliğe sahip, lider bir ülke olmamız gayesi uğrunda fedakarlık yapabilen, şekilden ziyade üretimde varlık gösterebilen, kişilikli bireyler yetiştiren lokomotif bir kurum olmak.

MİSYON

Dünyanın aradığı barış ve huzur ortamının sağlanmasında geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de en önemli unsur olacak büyük ve güçlü Türkiye’nin gerçekleşmesi için; Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda vatanına, milletine, ailesine ve yaşadığı çevreye karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde, milletinin birlik ve beraberliğine, ülkesinin bağımsızlığına, bayrağına düşkün, ileri görüşlü, yetenekli, çağın bilgi ve donanımına sahip aydın fertler yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :normal öğretim

normal öğretim

soba

Servis Bilgisi

Civar köy öğretmenleriyle tutulan özel öğretmen servisi vardır.İlçe merkezine ulaşım öğretmen servisiyle rahatlıkla sağlanmaktadır.Öğretmenlerimiz ilçe merkezinde kalmaktadır.

ilçe merkezine 26 km il merkezine 126 km uzaklıktadır.

Taşevler Köyü Erciş/VAN